Tuesday, January 3, 2012

Термини за емитување на радиото!

Како што напишавме во претходните статии, на нашиот блог може да слушате online музика.

Термините на емитување се секој ден од 13:30 - 15:00 часот и во вечерните часови од 22:00 - 23:00 часот. Ако имате идеја за некоја песна, слободно пишете ни во коментар и ако сме во можност ќе биде емитувана.

Со почит до читателите,
КАД - Кокино

No comments:

Post a Comment